Izračun kasko zavarovanja

Če vas za svoje zavarovanje avtomobila zanima tudi kasko zavarovanje, si lahko naročite tudi izračun kasko zavarovanja. Za izračun izpolnite enak obrazec, kot za zavarovanje avtomobila, s tem da bodite nekoliko bolj previdni pri izpolnjevanju podatkov za kasko zavarovanje.

Premijski razred

V tem primeru morate izpolniti tudi premijski razred pri kasko zavarovanju. V primeru, da ste že sedaj imeli kasko zavarovanja, ga lahko razberete iz police. V primeru, da ste zamenjali avto ali bi kasko zavarovanje sklenili prvič, označite prvo zavarovanje ali enak premijski razred, kot ga imate za zavarovanje avtomobila. Pri prvem kasko zavarovanju prejmete pri nas enak premijski razred na kasko, kot ga imate na bveznem avtomobilskem zavarovanju.

Kasko paketi

Pri naslednjem polju ozačite tudi kakšen kasko paket želite. Tisti, ki želite t.i. polni kasko označite Popolni kasko, ki že zajema dodatna kritja za delni kasko in avtomobilsko asistenco. Če želite kakšne druge kombinacije, jih lahko napišete med opombe, mi pa jih bomo upoštevali pri izračunu.

Kasko izračun

Za kasko izračun tako izpolnite izračun za zavarovanje avtomobila, ki ga najdete na slednji povezavi.